Indbydelse til udstilling for lokale kunstnere

Forår: 5. marts - 26. april/Efterår: 24. september - 2. november 2018

Kunstnere med tilknytning til Langå og omegn, professionelle såvel som amatører, indbydes til at deltage i Den lokale Udstilling, der afholdes to gange om året i Kulturhjørnet: I år på disse datoer: 5. marts - 26. april og 24. september - 2. november.

Man kan kun deltage i én af udstillingerne, og der kan maksimalt indleveres seks værker. Langå Kunstforenings bestyrelse sørger for ophængning og forbeholder sig ret til at fravælge værker. Dog vil alle tilmeldte kunstnere blive repræsenteret med mindst ét værk. Kunstneren sørger selv for forsikring.

Ved aflevering af værker til udstillingen skal:

1. alle værker være mærket med navn og nummer
  2. alle billeder være gjort klar til ophængning
  3. prisen for værket være angivet på nedenstående tilmeldingsseddel
  4. hver kunstner betale 50 kr. i gebyr.

Indlevering: Lørdag den 3. marts/ lørdag den 22. september kl. 10.00-10.30 i Kulturhjørnet ved biblioteket.

Afhentning: Fredag den 26. april / fredag den 2. november kl. 16.00-16.30 samme sted.

Det påhviler kunstnerne at aflevere og afhente værkerne i Kulturhjørnet på det angivne tidspunkt eller lave en anden aftale med kunstforeningen.

Hvis udstillerne sælger et værk, skal kunstforeningen skal have 20 % af salgsprisen.

De, der ønsker at deltage, bedes kontakte kunstforeningen senest 10 dage inden udstillingen: bakmann.andersen@mail.dk

Udstillingen åbner mandag den 5. marts / 24. september kl. 17.00-18.00.

Langå Kunstforening

…………………………………………………………………………………………………………...

Tilmelding til Den lokale Udstilling

Dato og den indsendte kunstart understreges:

Maleri/akvarel     grafik     foto      skulptur      blandform     kunsthåndværk     andet

Nr.

Privateje